Skip to main content

Posts

Showing posts from December, 2016
Siapa nak order novel BILA CINTA MILIK DIA, boleh PM saya ya. Saya nak order dengan penerbit ^_^ 
“Aku bimbang sebenarnya. Kalau aku balik, aku takut mama dengan papa dah tak bagi aku buat semua ni lagi.” “Baguslah tu kalau tak bagi. Akukan ada. Apa susah-susah nak cari calon suami lagi? Cuba kau bagitahu aku, apa yang kurang dengan aku ni?” seloroh Maliqi sambil matanya memandang lurus ke arah jalan. Rania mencebik. “Tak lawakpun. Nak gelakpun rasa malas. Kau ni, asal hujung minggu je datang jenguk aku. Kau tak rasa bosan ke?” “Taklah. Mana ada.” “Kalau macam tu, akulah yang bosan tengok kau.” “Hah? Ish, kau ni! Sampai hati betul cakap macam tu kat aku.” “Itu baru sampai hati, kalau sampai kaki, tak ke naya kau?” Maliqi tertawa kecil. ‘Rania! Rania! Macam manalah aku tak jatuh suka dekat kau?’ Maliqi senyum dalam hati. “Aku ada benda nak cakap dengan kau tapi nantilah aku bagitahu. Hmm.. sekarang ni, apa perkembangan misi kau?” “Aku buat deal dengan seorang doktor ni. Dia cakap dia hasi…

Jom Join Contest Selfie bersama karya Sharina Elisa

CONTEST BARU!! Pernah miliki novel-novel saya tak? Tak kisahlah, TENGGELAMNYA WARNA PELANGI ke BUKAN BISIKAN ke COUPLE 3 SUKU ke
just selfie je dengan salah satu, dua atau ketiga-tiga novel tu
Kalau malu nak ambil gambar sendiri, gambar nenek ke adik ke tok nyang ke semua boleh. Asalkan, ada novel dan manusia.

Nanti post kat WALL FACEBOOK masing-masing dan TAG Sharina Elisa ya ^_^
Jangan lupa HASHTAG #contestnovelBILACINTAMILIKDIA

-3 pemenang yang terpilih akan memenangi NOVEL BILA CINTA MILIK DIA terbitan Karnadya (akan diberikan bila stok sampai ke tangan saya)
-tarikh akhir penyertaan adalah 13.12.2016 jam 12 tengah malam Selamat bercontest
#sesiapasudibolehjoin
#karnadya
#novelcouple3suku
#novelbukanbisikan
#noveltenggelamnyawarnapelangi