Skip to main content

Posts

Showing posts from October, 2017

Best ke tak best novel NALAR ni?

Best ke tak best novel NALAR ni? Nah, sedikit review untuk korang <3 span="">

Terbaik! Saya bayangkan buku ini diangkat sebagai filem aksi di negara kita. Pagi sabtu, selesai sudah baca NALAR. Fuhhh... Sudah seminggu rasanya mommy disampuk NALAR. Bagaikan diri sendiri yang menjadi Fel. Bila semua serba serbi buat sendiri di rumah, mummy pun berangan jadi fel.
Otak manusia sangat hebat. Otak manusia hebat yang mati sebelum ini dikatakan baru menggunakan 5% daripada kehebatan minda yang Allah kurniakan. Bayangkan jika manusia menggunakan keseluruhan otak yang Allah berikan? MasyaAllah! - Pn . Khairunnisa Hamzah
wahh... the best novel terbitan SO Publishing tahun ini.. even, ini adalah salah satu masterpiece yang boleh dibanggakan - Kak Ogy Yusof
Novel Nalar memang mudah difahami jalan ceritanya bila dibaca, kalau dah baca susah nak berhenti... keseluruhan cerita ini memang best sangat-sangat.
Tahniah kepada novelisnya, Sharina Elisa dan Buku SO. - Diera Nadirah Zainal Abi…

Karnadya buat Offer! Free Postage!

PROMOSI & NOVEL TERBARU dari KarnaDya
Cinta Romantik & Kekeluargaan
--Free Postage-- --Free Postage--
Dari Penulis-penulis BESTSELLER
> Eliza AB
> Bunga Amani
> Dhiyana
> Aina Emir
> Aein Dhiyauddin
> Sharina Elisa
> Nurhayati Isyak
> Mimie Afinie
> Peanut Best Giler dan pasti tidak mengecewakan anda
Dapatkan sekarang sementara stok masih ada utk promosi FREE POSTAGE
PM SEKARANG atau WHATSAPP 0196174343
www.wasap.my/60196174343
www.wasap.my/60196174343


Teaser BILA CINTA MILIK DIA
Keretanya diparkir elok. Alarm kereta ditekan. Tidak sangka yang Rania akan bersetuju dengan tawarannya. Hari tu, bersungguh menolak. Sehinggakan terus angkat punggung. Blah!     Adel memasukkan tangan ke dalam poket seluar. Sambil matanya menangkap sesuatu. Serta-merta, dia tersenyum sendiri. Sengaja dia berjalan kalut. Seperti orang ingin cepat. Langkahnya tergesa-gesa. Raqilla yang sedang berjalan di hadapan disaingi langkahnya. Terpukau mata lelakinya melihat lenggok be…

Buku percuma, siapa tak nak?

Korang nak buku percuma? Kena beli novel Nalar Ha apa lagi tunggu.. Cepat-cepat whatsapp Cik SO.. 018-9441662